Frame alkusammutinkaappi sis. sammuttimet. Valkoinen / Musta

Hyödyllinen, tyylikäs ja palkittu suomalainen innovaatio. Finishfire Frame -alkusammutinkaappi on selkeälinjainen kuvakehys, jonka kuvaa on helppo vaihtaa. Frame kätkee jokaisessa kodissa tarvittavat sammutusvälineet. Palon sattuessa sammuttimet löytyvät nopeasti omalta paikaltaan. Sammuttimet sisältyvät myyntipakkaukseen. Ulkomitat: 8,5x38x38cm.

Viranomaisilta Finishfire on saanut kiitosta siitä, että sammutinten käyttöohjeet ovat edelleen helposti luettavissa kantta nostamalla. 

Tutusti tarkemmin Finishfire-kaappeihin tuotesivuilla.

KUVA. Ostettaessa kehyksessä on sammutukseen viittaava FinishFire-logo (LopetaTuli). Kuva valinnalla voit itse päättää onko se informatiivinen "SOS tuli"-merkki vai jotain muuta mieleistäsi. Ilmaiseksi ladattavia kuvia on runsas valikoima.

SAMMUTUSVAAHTO FireStopper 600ml on alkusammutin. Sprayllä sammutus onnistuu kaapin takaa tai verhoista. Sen käyttö ei vaadi voimaa tai kurottautumista palon ylle, siksi myös iäkkäät ja nuoret pystyvät sammuttamaan sillä. Paloluokat 5A 21B 5F + sähkö 1000V. Toiminta-aika 30 sekuntia. Suositellaan vaihdettavaksi 3 vuoden välein. Valmistaja Huosegard, Ruotsi.

SAMMUTUSPEITE 120 x180cm vedetään ulos avonaisesta alaosasta. Sammutuspeitteen vetokahvat voi jättää myös roikkumaan näkyville. Peite on palamatonta 100% lasikuitukangasta.

MATERIAALI on pulverimaalattu 1mm teräs. Kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla. Paino pullon ja peitteen kanssa 4,6 kg. Avainlipputuote.

PALKINNOT., kaapille on myönnetty European Product Design Award sekä A´Design Award.

Valitse variaatio:

164,00 €

Näin vaihdat Framen kuvaa ja otat sammuttimet käyttöön.