Board alkusammutinkaappi. Musta, ilman sammuttimia

Ilmoitustaulu / magneettitaulu, jonka sisällä on sammutusvaahto ja -peite. Yhdessä nämä sammuttimet varmistavat, että erilaisiin tilanteisiin sopiva alkusammutin on heti saatavilla. Sprayllä sammutus onnistuu kaapin takaa tai verhoista. Sen käyttö ei vaadi voimaa tai kurottautumista palon ylle, siksi myös iäkkäät ja nuoret pystyvät sammuttamaan sillä. Sammuttimet eivät sisälly toimitukseen. Ulkomitat: 8,5x38x38cm.

Viranomaisilta Finishfire on saanut kiitosta siitä, että sammutinten käyttöohjeet ovat edelleen helposti luettavissa kantta nostamalla. 

Tutusti tarkemmin Finishfire-kaappeihin tuotesivuilla.

Sammuttimet sisältyvät myyntipakkaukseen. Värit: valkoinen tai musta. Ulkomitat: 8,5x38x38cm.

SAMMUTUSVAAHTO Fire Fighter 650ml on alkusammutin. Sprayllä sammutus onnistuu kaapin takaa tai verhoista. Sen käyttö ei vaadi voimaa tai kurottautumista palon ylle, siksi myös iäkkäät ja nuoret pystyvät sammuttamaan sillä. Paloluokat 3A 13B 5F + sähkö 1000V. Toiminta-aika 25 sekuntia. Suositellaan vaihdettavaksi 3 vuoden välein. Maahantuoja Taerosol / valmistaja Merseta, Liettua. Linkki sammuttimen tilaukseen: https://www.clasohlson.com/fi/Sammutusspray-Taerosol-Fire-Fighter/p/Pr367746000

SAMMUTUSPEITE 120 x180cm vedetään ulos avonaisesta alaosasta. Sammutuspeitteen vetokahvat voi jättää myös roikkumaan näkyville. Kakki sammutuspeitteet joissa on ripustus reikä keskellä sopivat kaappiin.

MATERIAALI on pulverimaalattu 1mm teräs. Kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla. Paino pullon ja peitteen kanssa 4,6 kg. Avainlipputuote.

150,00 €