Board alkusammutinkaappi sis. sammuttimet. Musta / Valkoinen

Ilmoitustaulu / magneettitaulu, jonka sisällä on sammutusvaahto ja -peite. Yhdessä nämä sammuttimet varmistavat, että erilaisiin tilanteisiin sopiva alkusammutin on heti saatavilla. Sprayllä sammutus onnistuu kaapin takaa tai verhoista. Sen käyttö ei vaadi voimaa tai kurottautumista palon ylle, siksi myös iäkkäät ja nuoret pystyvät sammuttamaan sillä. 

Viranomaisilta Finishfire on saanut kiitosta siitä, että sammutinten käyttöohjeet ovat edelleen helposti luettavissa kantta nostamalla. 

Tutusti tarkemmin Finishfire-kaappeihin tuotesivuilla.

Sammuttimet sisältyvät myyntipakkaukseen. Värit: valkoinen tai musta. Ulkomitat: 8,5x38x38cm.

SAMMUTUSVAAHTO FireStopper 600ml on alkusammutin. Se ei sotke eikä vaadi voimaa. Soveltuu myös nuorille ja iäkkäille. Paloluokat 5A 21B 5F + sähkö 1000V. Toiminta-aika 30 sekuntia. Suositellaan vaihdettavaksi 3 vuoden välein. Valmistaja Huosegard, Ruotsi.

SAMMUTUSPEITE 120 x180cm vedetään ulos avonaisesta alaosasta. Sammutuspeitteen vetokahvat voi jättää myös roikkumaan näkyville. Peite on palamatonta 100% lasikuitukangasta.

MATERIAALI on pulverimaalattu 1mm teräs. Kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla. Paino pullon ja peitteen kanssa 4,6 kg. Avainlipputuote.

Valitse variaatio:

164,00 €