Avainkaappi Frame kuvakehys. Musta / Valkoinen

Avainkappi ja kuvakehys, jonka sisällä on myös joka kodissa tarpeellinen spraysammutin. Kaapin ulkonäköä on helppo muunnella tilaan sopivaksi kuvaa vaihtamalla. Viisi 4 cm pituista koukkua kannattelevat helposti useita avainlenkkiä kukin ja tarvittaessa magneettikoukuilla ripustuspaikkoja syntyy helposti lisää. Sammutusvaahto kuuluu toimitukseen.

Tämä vaihtoehtoa soveltuu myös sinulle, joka haluat paikan omalle palopeitteellesi. Kaapin ylin lyhyt koukku toimii peitteen ripustimena. HUOM! Ilmoita tilauksen yhteydessä viestikentässä, että haluat kaapin avainkoukut alhaalla.

Tutusti tarkemmin Finishfire-kaappeihin tuotesivuilla.

Kotimainen, hyödyllinen, tyylikäs ja palkittu innovaatio. 

Ulkomitat: 8,5x38x38cm.

KUVA. Ostettaessa kehyksessä on sammutukseen viittaava FinishFire-logo (LopetaTuli). Kuva valinnalla voit itse päättää onko se informatiivinen vai jotain muuta mieleistäsi. Ilmaiseksi ladattavia kuvia on runsas valikoima.

SAMMUTUSVAAHTO Fire Fighter 650ml on alkusammutin. Sprayllä sammutus onnistuu kaapin takaa tai verhoista. Sen käyttö ei vaadi voimaa tai kurottautumista palon ylle, siksi myös iäkkäät ja nuoret pystyvät sammuttamaan sillä. Paloluokat 3A 13B 5F + sähkö 1000V. Toiminta-aika 25 sekuntia. Suositellaan vaihdettavaksi 3 vuoden välein. Maahantuoja Taerosol / valmistaja Merseta, Liettua.

MATERIAALI on pulverimaalattu 1mm teräs. Kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla. Paino pullon kanssa 3,6 kg. Avainlipputuote.

PALKINNOT., kaapille on myönnetty European Product Design Award sekä A´Design Award.

Valitse variaatio:

157,00 €

Näin vaihdat Framen kuvaa ja otat sammuttimet käyttöön.