FÖRLÅT

Den svenskspråkiga sidan av  FinishFire är än under konstruktion. 

OMA PAIKKA

sammuttimille.
Hädässä ei ole aikaa
tuhlata etsimiseen.

NOPEASTI

käyttöön otettavissa.
Oikea sammutin
erilaisiin paloihin.

MUUNNELTAVISSA

sisustukseen sopivaksi.
Design-palkittu
kotimainen innovaatio.

Design sammutinkaappi

  F R A M E

Kuvakehys ja kaappi sammuttimille. Desigin tekee sammuttimista osan sisustusta, tuo ne lähelle ja nopeasti saataville. Kehykseen voi sujauttaa: kuvan, 112-sijaintitiedot... Saatavilla myös avainkaappi versiona.  Palkittu design ja suojattu innovaatio. 

Lisää >C H A R G I N G

P L A T F O R M

Alkusammutuskaappi on lehtiteline ja latauspiste mobiililaitteille. Sisällä on piilohylly, johon voi sijoittaa USB-jakajan. Sammutuspeite ja sammutusspray ovat helposti saatavilla avaamatta kaappia. Ovaalin levyn voi vaihtaa väriltään sisustukseen sopivaksi. Palkittu design ja suojattu innovaatio.

R E D s p o t

Yhdessä paloviranomaisten ja arkkitehtien kanssa Finishfire on kehitellyt uuden REDspot sammutinkaapin. Palohälytystilanteessa REDspot ilmaisee sammuttimen sijainnin vilkkuvilla punaisilla valoilla. Valaisimena tai kukkaruukkuna se mahdollistaa sammutuskaluston tyylikkään sijoittamisen myös keskelle tilaa. 

Lisää  >

F I N I S H F I R E ®


Finishfire on suomalainen käyttödesignia tuottava yritys. Kalusteemme tarjoavat palosammuttimille pysyvän paikan, josta ne ovat nopeasti saatavilla. Kaunis esine sijoitetaan näkyville ja siten käden ulottuville. Finishfire-design on voittanut jo neljä kansainvälistä muotoilupalkintoa. Sanna Liimataisen innovatiivisille tuotteille myönnettiin A´Design Award Winner ja Silver sekä European Product Design Award Silver ja Bronze -palkinnot.

Finishfire on takuu hyvästä laadusta ja vastuullisuudesta. Kaikki tuotantomme on Suomessa. Velvoitamme alihankkijamme huomioimaan ympäristöarvot kalusteittemme valmistuksessa ja pakkauksessa. Haluamme avoimesti jakaa tietoa itsestämme ja alihankkijoistamme.

Youtube-kanavaltamme löydät opastusta palontorjunnasta ja tietoa tuotteistamme.

Huolehdi siitä, että kaikki tilan käyttäjät tietävät sammuttimen paikan ja osaavat käyttää niitä. Alkusammutuskaapit on tarkoitettu koteihin, toimistoihin ja hotellihuoneisiin. Huomioi että kaapin sisällä olevat sammuttimet soveltuvat alkusammutukseen. Lähistöltä tulisi löytyä myös 6kg sammutin. Finishfire ei ole vastuussa tulipalon aiheuttamista vahingoista.

- Sanna -