EGEN PLATS

för brandsläckare
inredning. Du slösar
inte tid på att leta.

SNABBT

tillgänglig.
Rätt släckutrusning
till olika bränder.

FLEXIBEL

för att passa din
smak.Prisbelönat
finsk innovation.

Design sammutinkaappi

  F R A M E  &  B O A R D

Tavelram och anslagstavla för släckutrustning. Skåpet innehåller både brandfilt och släckspray vilket säkerställer att du har släckutrustning nära till hands.. Skåpet smälter lätt in i inredningen och du kan enkelt byta ut bilden till något som du gillar. Prisbelönad design och skyddad innovation.

mer information >C H A R G I N G

P L A T F O R M

Prisbelönd design och skyddad innovation.Prisbelönd design och skyddad innovation.Brandsläckningsskåpet är ett magasinställ och laddningsplats för mobila enheter. Inuti finns en dold hylla där du kan placera en USB-hubb. Brandfilten och släcksprayen är lättåtkomliga utan att du behöver öppna skåpet Den ovala plattan kan bytas ut till något som passar din inredning. Prisbelönad design och skyddad innovation.

R E D s p o t

Tillsammans med brandmyndigheter och arkitekter har Finishfire utvecklat ett nytt REDspot-brandsläckningsskåp. I händelse av att ett brandlarm utlöses indikerar REDspot brandsläckarens position genom att röda lampor blinkar. Som en lampa eller blomkruka gör det möjligt att placera brandsläckningsutrustning mitt i rummet. 


F I N I S H F I R E ®


Finishfire är ett finskt designföretag. Våra vackra möbler ger en permanent plats för släckutrustning och är snabbt tillgängliga. Finishfire har vunnit fyra internationella designpriser. Sanna Liimatainens innovativa produkter har tilldelades A´Design Award Winner och Silver , European Product Design Award Silver och Bronze.

Finishfire står för god kvalite och säkerhet. All vår produktion sker i Finland. Vi ålägger våra underleverantörer att ta hänsyn till miljövärden vid tillverkning och förpackning av våra produkter. Vi vill öppet dela med ossinformation om oss själva och våra underleverantörer.

På Youtube hittar du instruktioner om brandbekämpning och information om våra produkter.

Se till att alla i hemmet känner till brandsläckarens placering och vet hur den skall användas. Observera att släcksprayen i skåpet är lämplig för att släcka brand i startskedet. Det bör även finnas en 6 kg brandsläckare i närheten. Finishfire ansvarar inte för skador orsakade av brand.

- Sanna -