Frame ILMAN peitettä "avainkaappi!"

Tämä vaihtoehtoa soveltuu myös sinulle, jolla peitteitä on jo kylliksi. Avainkoukut taivutetaan pystyyn tee-se-itse. Joten tyhjän tilan voi täyttää myös omalla sammutuspeitteellä. 

KAAPPI ILMAN SAMMUTUSPEITETTÄ. 

Välj en variant:

159,00 €

Frame avainkaapin, jossa on spraysammutin. Peitetilassa olevat koukut on käännetty pystyyn. Kaapissa ei siis ole enää tilaa sammutuspeitettä.

Spraysammuttimen käyttö ei vaadi voimaa taikka kurottautumista palon ylle, siksi myös vanhukset ja lapset pystyvät sammuttamaan sillä. Sammutussprayn saa ulos nostamalla kehyskantta. FireStopper-sammutusspray on vaahtomainen, paloluokat 5A 21B 5F ja sitä voi käyttää sähköpaloihin 1000V saakka. Video FireStopperin käytöstä https://youtu.be/o7a4r-G16XY. Linkki maahantuojan sivuille Housegard.

Muotoilija Sanna Liimataisen tuotteelle Frame myönnettiin 2017 A´Design Award Silver sekä European Product Design Award Bronze -palkinnot.

Ulkomitat: 8,5x38x38cm.

Kuva-ala: 16x16cm. Muovisessa kuvalevyssä on Finishfire-logo. Levyn kääntöpuoli on valkoinen. Tätä levyä vasten voit asettaa oman kuvasi tai ladata ilmaisen kuvan kuvapankistamme. Linkki kuvapankkiin.

Sammutusspray sisältyy myyntipakkaukseen. Sammutuspeitteelle yksi kiinnityskoukku keskellä.

Valmistusmateriaali maalattu peltiä.

Saatavilla matta mustana ja valkoisena.

Näin vaihdat Framen kuvaa ja otat sammuttimet käyttöön.