Frame ILMAN peitettä "avainkaappi"

Tämä vaihtoehtoa soveltuu myös sinulle, jolla peitteitä on jo kylliksi. Avainkoukut taivutetaan pystyyn tee-se-itse. Joten tyhjän tilan voi täyttää myös omalla sammutuspeitteellä. 

KAAPPI ILMAN SAMMUTUSPEITETTÄ. SAMMUTUSVAAHTO kuuluu toimitukseen.

Hyödyllinen, tyylikäs ja palkittu suomalainen innovaatio. Finishfire Frame -alkusammutuskaappi on selkeälinjainen kuvakehys, jonka kuvaa on helppo vaihtaa. Ulkomitat: 8,5x38x38cm.

KUVA. Ostettaessa kehyksessä on sammutukseen viittaava FinishFire-logo (LopetaTuli). Kuva valinnalla voit itse päättää onko se informatiivinen "SOS tuli"-merkki vai jotain muuta mieleistäsi. Ilmaiseksi ladattavia kuvia on runsas valikoima.

SAMMUTUSVAAHTO FireStopper 600ml on alkusammutin. Se ei sotke eikä vaadi voimaa. Soveltuu myös nuorille ja iäkkäille. Paloluokat 5A 21B 5F + sähkö 1000V. Toiminta-aika 30 sekunttia. Suositellaan vaihdettavaksi 3 vuoden välein. Valmistaja Huosegard, Ruotsi.

MATERIAALI on pulverimaalattu 1mm teräs. Kaapit valmistetaan Forssassa. Kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla. Paino pullon ja peitteen kanssa 4,6 kg.

PALKINNOT., kaapille on myönnetty European Product Design Award sekä A´Design Award.

Valitse variaatio:

139,00 €

Frame avainkaapin, jossa on spraysammutin. Peitetilassa olevat koukut on käännetty pystyyn. Kaapissa ei siis ole enää tilaa sammutuspeitettä.

Spraysammuttimen käyttö ei vaadi voimaa taikka kurottautumista palon ylle, siksi myös vanhukset ja lapset pystyvät sammuttamaan sillä. Sammutussprayn saa ulos nostamalla kehyskantta. FireStopper-sammutusspray on vaahtomainen, paloluokat 5A 21B 5F ja sitä voi käyttää sähköpaloihin 1000V saakka. Video FireStopperin käytöstä https://youtu.be/o7a4r-G16XY. Linkki maahantuojan sivuille Housegard.

Muotoilija Sanna Liimataisen tuotteelle Frame myönnettiin 2017 A´Design Award Silver sekä European Product Design Award Bronze -palkinnot.

Ulkomitat: 8,5x38x38cm.

Kuva-ala: 16x16cm. Muovisessa kuvalevyssä on Finishfire-logo. Levyn kääntöpuoli on valkoinen. Tätä levyä vasten voit asettaa oman kuvasi tai ladata ilmaisen kuvan kuvapankistamme. Linkki kuvapankkiin.

Sammutusspray sisältyy myyntipakkaukseen. Sammutuspeitteelle yksi kiinnityskoukku keskellä.

Valmistusmateriaali maalattu peltiä.

Saatavilla matta mustana ja valkoisena.

Näin vaihdat Framen kuvaa ja otat sammuttimet käyttöön.