Board-alkusammutinkaappi

Tasainen Board on yksinkertaisen tyylikäs alkusammutuskaappi, jossa sisällä sammutuspeite ja spraysammutin. Voit halutessasi tilata Board-kaapin myös avainkaappi versiona. Avainkaappi versiossa on spraysammutin, mutta ei sammutuspeitettä. 

Board-alkusammutinkaappi joka sis. molemmat sammuttimet 146€. Board kaapin voi tilata myös ilman peitettä 136 € eli ns. avainkaappiversio.

Välj en variant:

Pris från 159,00 €

Spraysammuttimen käyttö ei vaadi voimaa taikka kurottautumista palon ylle, siksi myös vanhukset ja lapset pystyvät sammuttamaan sillä. Sammutuspeite tukahduttaa palon ja sitä voi myös käyttää suojatakseen itseään palamiselta. 

Sammutuspeite 120x180cm vedetään ulos Framen avonaisesta alaosasta.

Sammutusspray täydentää hyvin juuri ne paikat mihin peitteellä ei pääse: kaapin taakse, verhot... Sammutussprayn saa ulos nostamalla kehyskantta. FireStopper-sammutusspray on vaahtomainen, paloluokat 5A 21B 5F ja sitä voi käyttää sähköpaloihin 1000V saakka. Video FireStopperin käytöstä https://youtu.be/o7a4r-G16XY. Linkki maahantuojan sivuille Housegard.

Framesta voi tehdä myös avainkaapin, jossa on spraysammutin. Peitetilan takana olevat koukut on käsin käännettävissä pystyyn.

Muotoilija Sanna Liimataisen tuotteelle Frame myönnettiin 2017 A´Design Award Silver sekä European Product Design Award Bronze -palkinnot.

Alkusammuttimet kuuluvat pakkaukseen.

Ulkomitat: 8,5x38x38cm.

Sammuttimet sisältyvät myyntipakkaukseen.

Valmistusmateriaali maalattu peltiä.

Saatavilla matta mustana ja matta valkoisena.

Näin vaihdat Framen kuvaa ja otat sammuttimet käyttöön.

LOMAKE