Board-alkusammutuskaappi sis. sammuttimet.

Ilmoitustaulu / magneettitaulu, jonka sisällä on sammutusvaahto ja -peite. Yhdessä nämä sammuttimet varmistavat, että erilaisiin tilanteisiin sopiva alkusammutin on heti saatavilla. Sprayllä sammutus onnistuu kaapin takaa tai verhoista. Sen käyttö ei vaadi voimaa tai kurottautumista palon ylle, siksi myös iäkkäät ja nuoret pystyvät sammuttamaan sillä. 

Sammuttimet sisältyvät myyntipakkaukseen. Matta valkoinen tai musta. Ulkomitat: 8,5x38x38cm.

SAMMUTUSVAAHTO FireStopper 600ml on alkusammutin. Se ei sotke eikä vaadi voimaa. Soveltuu myös nuorille ja iäkkäille. Paloluokat 5A 21B 5F + sähkö 1000V. Toiminta-aika 30 sekunttia. Suositellaan vaihdettavaksi 3 vuoden välein. Valmistaja Huosegard, Ruotsi.

SAMMUTUSPEITE 120 x180cm vedetään ulos avonaisesta alaosasta. Sammutuspeitteen vetokahvat voi jättää myös roikkumaan näkyville. Peite on palamatonta 100% lasikuitukangasta.

MATERIAALI on pulverimaalattu 1mm teräs. Kaapit valmistetaan Forssassa. Kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla. Paino pullon ja peitteen kanssa 4,6 kg.

Valitse variaatio:

146,00 €
Please select variants first

Spraysammuttimen käyttö ei vaadi voimaa taikka kurottautumista palon ylle, siksi myös vanhukset ja lapset pystyvät sammuttamaan sillä. Sammutuspeite tukahduttaa palon ja sitä voi myös käyttää suojatakseen itseään palamiselta. 

Sammutuspeite 120x180cm vedetään ulos Framen avonaisesta alaosasta.

Sammutusspray täydentää hyvin juuri ne paikat mihin peitteellä ei pääse: kaapin taakse, verhot... Sammutussprayn saa ulos nostamalla kehyskantta. FireStopper-sammutusspray on vaahtomainen, paloluokat 5A 21B 5F ja sitä voi käyttää sähköpaloihin 1000V saakka. Video FireStopperin käytöstä https://youtu.be/o7a4r-G16XY. Linkki maahantuojan sivuille Housegard.

Framesta voi tehdä myös avainkaapin, jossa on spraysammutin. Peitetilan takana olevat koukut on käsin käännettävissä pystyyn.

Muotoilija Sanna Liimataisen tuotteelle Frame myönnettiin 2017 A´Design Award Silver sekä European Product Design Award Bronze -palkinnot.

Alkusammuttimet kuuluvat pakkaukseen.

Ulkomitat: 8,5x38x38cm.

Sammuttimet sisältyvät myyntipakkaukseen.

Valmistusmateriaali maalattu peltiä.

Saatavilla matta mustana ja matta valkoisena.

Näin vaihdat Framen kuvaa ja otat sammuttimet käyttöön.